500 g bulvių,
250 g baltagūžių kopūstų,
75 g sviesto,
50 ml pieno,
svogūnų laiškų,
maltų juodųjų pipirų,
muskatų riešutų,
druskos.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite, supjaustykite gabaliukais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Kopūstus plonai supjaustykite ir virkite, kol suminkštės, maždaug 10 minučių. Pjaustytus svogūnus minutę pakepkite keptuvėje su 30 g išlydyto sviesto.
Iš virtų bulvių, 30 g sviesto ir pakaitinto pieno paruoškite bulvių košę. Įberkite žiupsnelį muskatų riešutų ir pipirų. Į košę sudėkite kopūstus ir svogūnus. Košę išmaišykite ir sudėkite į dubenį, centre padarykite įdubą ir į ją supilkite likusį ištirpintą sviestą. Galite papuošti žalumynais.