200 g vištų širdelių,
200 g šparaginių pupelių,
paprika,
sijų padažo,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštelis medaus,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Sumaišykite 100 ml sojų padažo, citrinų sultis ir medų. Šiuo marinatu užpilkite vištų širdeles (prieš tai pašalinkite plėveles, riebalus) ir marinuokite 30 minučių. Keptuvėje su aliejumi ant stiprios ugnies pakepkite pupeles 5-7 minutes (kol suminkštės). Sudėkite į salotinę. Papriką, išėmę sėklas, supjaustykite šiaudeliais ir 5 minutes pakepkite su aliejumi.
Irgi sudėkite į salotinę. Širdeles suberkite į keptuvę, įpilkite maždaug pusę marinato ir nuolat maišydami kepkite 10-15 minučių ant stiprios ugnies. Jas taip pat sudėkite į salotinę. Apšlakstykite 2 šaukštais sojų padažo ir išmaišykite.