Lazanija su mėsa ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lazanija su mėsa ir grybais


INGREDIENTAI:

Lazanijos lakštų,
500 g įvairios maltos mėsos,
indelis (850 ml) grybų,
2 svogūnai,
2 morkos,
350 ml grietinėlės (arba grietinės),
prieskonių,
aliejaus,
sviesto.


GAMINIMAS:

Kepimo skardą kruopščiai ištepkite sviestu. Maltą mėsą, pagardintą prieskoniais, iškepkite keptuvėje. Per visą skardą išdėliokite lazanijos lakštus, ant kiekvieno uždėkite po gabalėlį sviesto. Dėkite dar du sluoksnius lakštų, ant antrojo taip pat uždėkite po gabalėlį sviesto.

Turite gauti tris lazanijos lakštų sluoksnius, du iš jų-padengtus sviestu. Ant paskutinio sluoksnio sviesto nedėkite. Ant jo tolygiai paskirstykite paruoštą mėsą. Užklokite lazanijos lakštais, ant viršaus užberkite grybų.

Tada pakepkite supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas su aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite ten pat 50 ml grietinės. Nuo grybų nupiltą skystį užvirkite ir sumaišykite su likusia grietinėle. Ant grybų uždėkite lazanijos lakštų ir juos užklokite svogūnų ir morkų sluoksniu.

Viską užpilkite karštu grybų skysčio ir grietinėlės padažu. Patiekalą kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol bus gatavas. Skystis turi išgaruoti, o lakštai-būti minkšti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668