Aviečių desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių desertas


INGREDIENTAI:

80 g varškės ar sūrelių masės,
2 šaukštai cukraus pudros,
stiklinė šviežių aviečių,
2 šaukštai grietinės,
10 razinų,
šaukštas medaus,
truputis cinamono,
tarkuoto šokolado.


GAMINIMAS:

Varškę, cukraus pudrą, grietinę, medų ir razinas sudėkite į dubenėlį ir gerai išmaišykite arba išplakite iki vientisos kremo masės.

Dėkite į desertines stiklinaites sluoksniais: uogų, ant jų pilkite kremo, po to vėl uogų ir vėl kremo. Desertą papuoškite aviete, pabarstykite cinamonu bei tarkuotu šokoladu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668