Kepti aguročiai su kefyro padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti aguročiai su kefyro padažu


INGREDIENTAI:

2 aguročiai,
150 ml kefyro,
2 skiltelės česnakų,
4 šakelės šviežių krapų,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Aguročius nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 5mm storio griežinėliais. Išdėliokite juos ant lentelės ir patepkite aliejumi. Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite aguročius iš abiejų pusių (kepkite, kol susiformuos rusva plutelė).

Pagardinkite druska. Paruoškite padažą: sugrūskite česnakus su žiupsneliu druskos, supilkite kefyrą ir išmaišykite. Stambius gabalėlius iš padažo išimkite. Krapus supjaustykite ir suberkite į padažą. Į lėkštę įpilkite padažo, aplinkui išdėliokite keptų aguročių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668