Šparaginių pupelių ir makaronų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šparaginių pupelių ir makaronų apkepas


INGREDIENTAI:

800 g šparaginių pupelių,
500 g stambių makaronų,
2 vištienos sultinio kubeliai,
2 svogūnai,
3 skiltelės česnakų,
3 pomidorai,
2 stiklinės grietinės,
100 g sviesto,
druskos.


GAMINIMAS:

Šparagines pupeles supjaustykite į 2-3 dalis ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Makaronus taip pat išvirkite pasūdytame vandenyje. Susmulkintus svogūnus pakepkite su sviestu, tada sudėkite susmulkintus sultinio kubelius ir pupeles.

Viską pakepkite ir sudėkite grietinę. Tada nukaiskite ir suberkite susmulkintus česnakus. Į riebalais pateptą skardą kraštuose sudėkite makaronus, viduryje-pupeles, ant viršaus-pomidorų skilteles. Kepkite vidutiniškai karštoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668