Troškinti baklažanai su pomidorais ir alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti baklažanai su pomidorais ir alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

1 kg baklažanų,
50 g pomidorų,
100 ml alyvuogių aliejaus,
60 g alyvuogių be kauliukų,
2 skiltelės česnakų,
20 g kaparėlių,
20 g petražolių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Baklažanus nuvalykite, supjaustykite kubeliais (2x2 cm), pabarstykite druska ir palaikykite 20 min. Pomidorus nuplikykite ir nulupkite. Tuomet baklažanų kubelius perliekite vandeniu, apdžiovinkite ir vis pamaišydami kepkite su aliejumi apie 15 min. ant vidutiniškai kaitrios ugnies.

Tada sudėkite supjaustytus pomidorus, alyvuogių griežinėlius ir kaparėkius. Sumažinkite ugnį ir troškinkite atvirame inde, kol suminkštės. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos suberkite smulkiai supjaustytus česnakus ir petražoles, pabarstykite druska, pipirais. Troškinį patiekite atvėsusį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668