Pomidorų užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pomidorų užkandis


INGREDIENTAI:

2 kg kietų pomidorų,
4 geltonų ar žalių paprikos,
aitrioji paprika,
morka,
2 česnakai,
100 g aliejaus,
100 g 5 proc. acto,
100 g cukraus,
2 šaukštai druskos,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Pomidorus perpjaukite pusiau. Paprikas, morką ir česnakus sutrinkite elektriniu trintuvu. Žalumynus smulkiai supjaustykite. Į bet kokius sandariai uždaromus indus (pavyzdžiui, litrinius stiklainius) sluoksniuokite pomidorus, daržovių tyrę ir žalumynus.

Actą, aliejų, cukrų ir druską (galite įpilti 100 g virinto vandens) gerai išmaišykite ir išplakite rankiniu plaktuvu. Šiuo mišiniu užpilkite pomidorus, indus sandariai uždarykite ir apverskite dugnu aukštyn. Pastatykite į šaldytuvą 10-16 valandų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668