Lavašas su pomidorais ir vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lavašas su pomidorais ir vištiena


INGREDIENTAI:

3 lavašo lakštai,
paprika,
svogūnas,
2 pomidorai,
300-400g vištienos filė,
salotų lapų,
majonezo,
druskos,
mėgstamų prieskonių,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Svogūną susmulkinkite ir pakepkite su aliejumi. tada sudėkite smulkiai supjaustytą vištieną ir iškepkite. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos suberkite smulkiai supjaustytą papriką, o pabaigoje įberkite druskos ir prieskonių.

Vištieną su daržovėmis sudėkite ant lavašo lakšto nuo kraštų palidami po 2-3 cm, uždenkite kitu lavašo lakštu ir ant jo išdėliokite salotų lapų. Ant salotų dėkite plonus pomidorų griežinėlius ir aptepkite majonezu. Ant viršaus uždėkite likusį lavašo lakštą, truputį pateptą majonezu.

Viską atsargiai, bet gana tvirtai susukite į vyniotinį. Kad geriau laikytųsi, galite įvynioti į maistinę plėvelę. Įdėkite į šaldytuvą ir laikykite apie 1 val. Tada vyniotinį, nuėmę plėvelę, supjaustykite gablėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668