Trapus pyragas su porais ir feta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trapus pyragas su porais ir feta


INGREDIENTAI:

(1 porcija-390 kcal)
250 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
200 g fetos,
2 didesnių porų,
2 kiaušinių,
100 ml pieno,
100 ml riebios grietinėlės,
1 šaukštelio džiovintų peletrūnų,
1 žiupsnelio druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Iš šaldytos tešlos iškočiokite ploną skritulį, įklokite į sviestu pateptą kepimo formą, subadykite šakute ir kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 15 min. Porus supjaustykite plonais žiedais, dėkite į puodą su pasūdytu verdančiu vandeniu ir virkite 5-7 min., kol suminkštės.

Nukoškite sietelyje. Dubenyje išplakite kiaušinius su pienu ir grietinėle. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir peletrūnais. Ant tešlos formoje sukrėskite apvirtus porus, ant viršaus pilkite kiaušinių ir pieno plakinį ir išdėliokite plonomis riekelėmis supjaustytą fetą. Pyragą kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668