150 ml juodosios arbatos,
75 ml saldaus raudonojo vyno,
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Į nedidelį puodą įpilkite karštos arbatos, įberkite vanilinio cukraus ir išmaišykite. Supilkite vyną, pakaitinkite, bet neužvirinkite.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.