Burokėlių ir grietinėlės padažas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių ir grietinėlės padažas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
4 nedidelių burokėlių,
2 skiltelių česnako,
2 cm imbiero šaknies,
100 ml grietinėlės (20 proc, riebumo),
150 g pieno,
žiupsnelio čiobrelių (šviežių arba džiovintų),
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus-kepti.

GAMINIMAS:

Burokėlius iškepkite orkaitėje (maždaug 1 val.). Imbierus sutarkuokite smulkiai, česnakus sutraiškykite spaudykle. Smulkintuvu sumalkite iškeptus nuluptus burokėlius, imbierus, česnakus. Čiobrelius pakepinkite alyvuogių aliejuje, supilkite grietinėlę, pieną ir užvirinkite.

Sukrėskite imbierų, burokėlių ir česnakų mišinį, sumažinkite iki minimumo kaitrą ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (jei nesutirštėja, įmaišykite šiek tiek miltų). Įberkite druskos, pipirų, galite darsyk permalti iki vienalytės masės. Patiekite su jautienos, avienos, veršienos patiekalais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668