Česnakų ir krienų užkandinis padažas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Česnakų ir krienų užkandinis padažas


Recepto įvertinimas:2 balai2 balai


INGREDIENTAI:

(20 porcijų)
3 kg pomidorų,
300 g krienų šaknų,
450 g česnakų,
5 šaukštų druskos,
4 šaukštų cukraus,
1 šaukšto citrinos sulčių.

GAMINIMAS:

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, išpjaukite žiedkočio kietąją dalį.Nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite krienus, nuluptus česnakus. Sutarkuokite stambiau pomidorus. Įberkite druskos, cukraus, supilkite citrinos sultis. Išmaišykite, palaikykite 20 min.

Padažą (užkandį) galima patiekti su įvairiais valgiais: mėsos, žuvų, paukštienos arba paprasčiausiai su duona. Galima konservuoti: sudėkite 20 min. palaikytą padažą į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaltoje patalpoje. Turėtų išeiti 6 stiklainiukai po 400 g.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668