Bruknių padažas prie kepenėlių valgių, paukštienos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bruknių padažas prie kepenėlių valgių, paukštienos


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
250 g bruknių,
80 g cukraus,
1 žvaigždanyžių žvaigždelės,
25 ml brendžio,
1/2 šaukšto krakmolo.


GAMINIMAS:

Uogas sudėkite į nedidelį puodelį, užpilkite 1/2 stiklinės vandens, įmeskite žvaigždanyžiaus žvaigždelę. Užvirinkite, supilkite cukrų, permaišykite ir virkite porą minučių. Puodelį nukaiskite, išimkite žvaigždelę, o uogas sumalkite iki vienalytės masės.

Sumaišykite krakmolą su 1 šaukštu vandens. Puodelį vėl pastatykite ant ugnies, supilkite brendį, užvirinkite ir 2 min. pavirinkite, tuomet plona srovele, nepaliaudami maišyti, supilkite vandens ir krakmolo mišinį ir užvirinkite. Padažą supilkite į padažinę ir ataušinkite. Padažas tinka prie kepenėlių valgių, taip pat-prie paukštienos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668