Kopūstų sriuba su vištiena ir salierais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų sriuba su vištiena ir salierais


INGREDIENTAI:

600 g vištienos filė,
2 l vandens,
200 g salierų šaknų,
200 g baltagūžių kopūstų,
3 bulvės,
sauja ryžių,
svogūnas,
morka,
2 laurų lapeliai,
4 nemalti kvapieji pipirai,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Vištieną išvirkite su svogūnu, laurų lapeliai ir kvapiaisiais pipirais. Išimkite mėsą iš sultinio ir atvėsinkite. Morką ir salierus nuvalykite ir stambiai sutarkuokite. Sudėkite daržoves į verdantį sultinį ir pavirkite 3-5 min. Tada sudėkite supjaustytus kopūstus, šaltu vandeniu perplautus ryžius užvirkite.

Tuo metu nuskuskite ir kubeliais supjaustykite bulves, susmulkinkite vištieną ir viską sudėkite į vedančią sriubą. Virkite maždaug 10 min., tada įberkite druskos, miltų, pipirų, puodą uždenkite, nukelkite nuo ugnies ir prieš patiekdami palaikykite apie 10-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668