Grybai vyne su grietine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybai vyne su grietine


INGREDIENTAI:

4 šaukštai sviesto,
1 kg smulkiai supjaustytų grybų (geriausiai baltų arba pievagrybių),
4 šaukštai pusiau sauso balto vyno,
1,5 šaukštelio druskos,
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų,
0,5 šaukštelio raudonųjų pipirų,
2 stiklinės grietinės,
stiklinė tarkuoto sūrio.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinti keptuvėje ir apkepinti jame grybus. Įpilti vyną ir 2 minutes palaikyti ant stiprios ugnies. Tuomet ugnį sumažinti, pridėti druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, išmaišyti, pridėti grietinę ir sūrį. Virti ant silpnos ugnies, dažnai maišant, kol sutirštės. Patiekti ant skrebučio, ištepto sviestu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668