Citrininis keksas su aguonomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Citrininis keksas su aguonomis


INGREDIENTAI:

200 g minkšto sviesto,
200 g cukraus,
500 g miltų,
3 kiaušinių,
2 šaukštelių tarkuotų citrinų žievelių,
50 g aguonų sėklų,
100 ml citrinų sulčių,
50 ml pieno,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Sviestą išsukite su cukrumi ir žiupsneliu druskos iki purios masės. Įmuškite kiaušinius, sukrėskite citrinų žieveles ir išplakite elektriniu olakikliu. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, aguonas, supilkite pieną, citrinų sultis ir gerai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į sviestu pateptą pailgą formą, kepkite 180 laipsnių orkaitėje 45 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668