Į d a r u i:
2 puodelių virtų moliūgo gabalėlių,
2 smulkiai supjaustytų svogūnų,
2 išspaustų česnako skiltelių,
1 šaukšto kario,
1/2 šaukšto druskos,
1/2 šaukšto baltųjų pipirų,
2 šaukštų smulkintų kalendrų lapų,
1/2 šaukšto aliejaus.
T e š l a i I:
1/2 puodelio miltų,
1 šaukšto kepimo miltelių,
2 šaukštų aliejaus,
3/4 puodelio drungno vandens.
T e š l a i II:
1/2 puodelio miltų,
75 g kubeliais supjaustyto sviesto,
2/3 puodelio vandens,
kario.
GAMINIMAS:
Įdaras: svogūnus ir česnakus apkepinkite iki auksinio atspalvio, įdėkite kario ir dar 2 min. kepkite. Sudėkite virto moliūgo kubelius, įberkite druskos, pipirų ir smulkintų kalendros lapų. Viską sumaišykite ir atvėsinkite.
Tešla: suminkykite dviejų rūšių tešlos gabalus, iškočiokite atskirai, po to lakštus dėkite vieną ant kito ir standžiai suvyniokite-kad neliktų tarpų. Šį tešlos vyniotinį supjaustykite 1,5 cm pločio gabalėliais. Skritulėlius iškočiokite, į vidų dėkite įdaro ir sulipdykite kaip kibiną. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos.