Kiaulienos blyneliai su saulėgražomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos blyneliai su saulėgražomis


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 780 kcal)
400 g kiaulienos be kaulo,
1 kietesnės bandelės,
100 g lukštentų saulėgrąžų sėklų,
2 svogūnų,
2 kiaušinių,
aliejaus,
miltų apvolioti,
druskos,
pipirų.

G r y b ų padažui:
15 g džiovintų grybų,
1 stiklinės vandens,
0,5 stiklinės grietinės,
1 šaukštelio miltų.


GAMINIMAS:

Mėsą sumalkite kartu su mirkyta ir nuspausta bandele, svogūnais. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite. Padarykite nedidelius blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžų sėklose. Keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje apkepkite juos iš abiejų pusių.

Baikite kepti ant mažos ugnies. Paruoškite padažą: grybus užpilkite vandeniu, išmirkykite. Virkite apie 30 min. nedideliame vandens kiekyje. Grietinę sumaišykite su miltais, sudėkite į grybų padažą, pagardinkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668