Ažūriniai blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ažūriniai blyneliai


INGREDIENTAI:

(6 poorcijos - 450 kcal)
200 ml pieno,
2 kiaušinių,
100 g miltų,
2 šaukštų aliejaus,
žiupsnelio druskos,
cukraus pagal skonį.


GAMINIMAS:

Visus produktus suplakite butelyje užsuktu dangteliu. Padarykite dangtelyje skylutę ir plona srovele pilkite tešlą į įkaitintą keptuvę, piešdami norimus raštus: tinklelius, gėlytes ar pan. Apkeptą blynelį atsargiai apverskite. Išimkite iš keptuvės, padėkite ant popierinio rankšluostėlio, leiskite susigerti riebalams.

Dar karštus susukite, apibarstykite milteliniu cukrumi. Jeigu norite pagaminti ažūrinius blynelius su įdaru, ant karšto blynelio uždėkite salotos lapą, mėsos įdaro ir susukite. Jeigu norite saldžių it traškių desertinių blynelių, iškeptus ažūrinius blynelius panardinkite kelioms sekundėms į cukraus sirupą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668