Braškės su kremu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškės su kremu


INGREDIENTAI:

(4 asmenims)
Indelis šviežių braškių,
200 g maskarponės sūrio,
mažas indelis konservuotų abrikosų puselių,
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus,
šaukštas klevų sirupo,
šaukštelis nutarkuotų apelsino žievelių,
šaukštas migdolų.


GAMINIMAS:

Apelsiną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, perliekite verdančiu ir smulkia trintuve nutarkuokite žievelę. Migdolus nuplikykite, nulupkite žieveles, riešutus paskrudinkite keptuvėje ir smulkiai sukapokite. Abrikosus labai gerai nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, susmulkinkite.

Abrikosų gabalėlius ir maskarponę sukrėskite į plakimo indą, suberkite vanilę, nutarkuotas apelsino žieveles, supilkite klevų sirupą ir iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu. Į masę šaukštu įmaišykite riešutus ir 2 val. padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

Braškes gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, kiekvienos viršų dailiai įpjaukite. Į braškių taureles konditeriniu švirkštu įspauskite šiek tiek kremo. Tiekite kaip desertą dailiose lėkštėse.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668