Krevetės, marinuotos su laimų sultimis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės, marinuotos su laimų sultimis


INGREDIENTAI:

16 neluptų ir nevirtų tigrinių krevečių,
2 laimai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 skiltelės česnako.


GAMINIMAS:

Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dubenį supilame laimų sultis, suberiame tarkuotas jų žieveles, sudedame grūstą česnaką ir krevetes, įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pagardiname, sumaišome ir marinuojame apie 30 minučių.

Susmeigiame krevetes ant iešmų ir kepame šašlykinėje 10 minučių, kartkartėmis apversdami. Tiekiame su majonezu, pagardintu šviežiais bazilikais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668