Meksikietiški blynai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meksikietiški blynai


INGREDIENTAI:

(8 porcijos - 720 kcal)
200 g miltų,
2 kiaušinių,
500 ml pieno,
1 šaukšto lydyto sviesto arba margarino,
0,5 ųaukštelio cukraus,
300 g maltos mėsos,
0,5 galvutės svogūno,
2 skiltelių česnako,
pusės ankšties saldžios raudonosios paprikos,
1 šaukšto konservuotų kukurūzų,
2 šaukštų pomidorų tyrės,
kelių šakelių žalių petražolių,
druskos,
maltų raudonųjų pipirų,
bazilikų,
žaliosios citrinos papuošti,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Kiaušinius išplakite plaktuvu, supilkite pieną, lydytą sviestą, suberkite šaukštą cukraus ir žiupsnelį druskos. Suberkite persijotus miltus, gerai išmaišykite ir įdėkite 30 min. į šaldytuvą. Paruoškite įdarą.

Svogūną ir česnako skilteles smulkiai supjaustykite, mažais gabalėliais supjaustykite saldžiąją papriką, labai smulkiai sukapokite aitriąją papriką, susmulkinkite žalius petražolės lapelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame apie 5 min. kepkite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką.

Sudėkite faršą ir maišydami kepkite dar 6-8 min. Sudėkite papriką, bazilikus, pomidorų tyrę, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Uždenkite ir troškinkite 6-7 min. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite kukurūzus ir gerai išmaišykite. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iškepkite didelius blynus.

Į kiekvieną blyną dėkite po 2 šaukštus mėsos ir daržovių įdaro, susukite ritinėlius. Blynus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 15 min. Patiekite su aštriu pomidorų padažu ir žaliosios citrinos gabalėliais.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668