Kukurūzų blynai su cukinijomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kukurūzų blynai su cukinijomis


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 650 kcal)
300 g rupių kukurūzų miltų,
2 šaukštų kvietinių miltų,
3,5 stiklinių vandens,
0,5 šaukštelio druskos,
1 cukinijos,
1 kiaušinio,
1 šaukšto smulkintų krapų,
0,5 šaukštelio kalendrų,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Pirmiausia išvirkite kukurūzų polentą. Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite ir, nuolat maišydami šaukštu arba plaktuvu, po truputį pilkite miltus. Supylę visus vis dar maišydami polentą virkite apie 30 min. Kai bus išvirusi, ji kris nuo šaukšto ir pati nuslys nuo puodo sienelių.

Į ją įmaišykite sutarkuotą cukiniją, įmuškite kiaušinį, suberkite krapus, kvietinius miltus, kalendras, pasūdykite, jei trūksta druskos. Gerai išmaišykite ir iš šios tešlos kepkite blynelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668