(4 porcijos/680 kcal)
4 kiaušinių,
150 miltų,
40 g tarkuoto parmezano sūrio,
2 svogūnų,
300 g cukinijų,
200 g morkų,
4 šaukštų kapotų lygialapių petražolių,
6 šaukštų sviesto, po žiupsnelį tarkuoto muskato,
kario,
kario,
maltų pipirų.
P a d a ž u i:
2 indelių natūralaus jogurto (po 150 g),
2 šaukštų kapotų krapų,
4 šaukštų tarkuoto šviežio agurko,
žiupsnelio druskos.
GAMINIMAS:
Į dubenėlį įmuškite kiaušinius, suberkite sijotus miltus, sūrį, įdėkite truputį druskos, pipirų, kario, muskato ir užmaišykite tešlą. Petražoles, smulkintus svogūnus, tarkuotas morkas bei cukinijų minkštimą sudėkite į tešlą ir išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą (dėkite po nedaug) ir iškepkite daržovių blynus. Uždengę keptuvę su apkepusiais blynais, patroškinkite juos dar apie 10 min. ant nekaitrios ugnies. Blynus patiekite su padažu, paruoštu suplakus jogurtą, krapus, agurkus bei truputį druskos.