Aguročių blyneliai su pikantišku padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguročių blyneliai su pikantišku padažu


INGREDIENTAI:

(4 porcijos/520 kcal)
3 vidutinių aguročių,
1 kiaušinio,
3-4 šaukštų miltų,
1/3 šaukštelio prieskonių žolelių mišinio,
druskos,
aliejaus.

P a d a ž u i:
grietinės,
kelių česnako skiltelių,
krapų,
druskos.


GAMINIMAS:

Aguročius nulupkite, stambiai sutarkuokite. Jaunus aguročius tarkuokite kartu su sėklomis, o jei jie senesni-vidurį su sėklomis išpjaukite. Įberkite druskos ir palikite 20 min., kad išsiskirtų sultys. Jas nupilkite, į masę įberkite prieskoninių žolelių ir miltų.

Išmaišykite. Įmuškite kiaušinį, gerai išmaišykite. Šaukštu dėkite masės į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kad susidarytų traški plutelė. Į grietinę pagal skonį berkite druskos, įspauskite česnako, įmaišykite kapotų krapų. Blynelius patiekite su padažu.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668