Kebabai folijoje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kebabai folijoje


INGREDIENTAI:

Kilogramas avienos,
4 šaukštai riebalų,
8 svogūnų laiškai,
šaukštelis maltų raudonųjų pipirų,
petražolių,
čiobrelių,
mėtų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuo kaulo nupjauname riebią avieną, supjaustome nedideliais gabalėliais ir paspirginame. Likusią avieną supjaustome nedideliais gabalėliais, uždedame ant spirgučių ir pakepiname. Baigdami kepinti sudedame supjaustytus svogūnų laiškus ir pagardiname maltais pipirais. Nukaičiame. Įberiame susmulkintų žalumynų, pasūdome. Gerai išmaišome ir padalijame į 4 dalis.

Kiekvieną dalį suvyniojame į riebalais pateptą foliją. Kepame ant grotelių. Tiekiame folijoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668