Blynai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su grybais


INGREDIENTAI:

(6 porcijos/560 kcal)
2 stiklinių miltų,
5 kiaušinių,
2 šaukštų sviesto,
2,5 stiklinių kefyro,
druskos,
cukraus pagal skonį,
aliejaus kepti.

Į d a r u i:
300 g šviežių arba 150 g džiovintų grybų.


GAMINIMAS:

Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite. Šviežius grybus troškinkite keptuvėje ant nedidelės ugnies, kol išgaruos skystis. Grybus smulkiai supjaustykite, įberkite smulkiai supjaustytų krapų arba svogūnų laiškų.

Miltus, pieną, kiaušinius ir druską gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, į ją įpilkite tešlos, ant jos, kol dar neapkepusi, plonai paskleiskite paruoštos grybų masės. Blynus apkepkite iš abiejų pusių. Grybai lieka blyno viduryje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668