(1 porcija/580 kcal)
T e š l a i:
100 ml 3,5 proc. riebumo pieno,
80 g miltų,
2 kiaušinių,
30 g sviesto,
1 šaukštelio cukraus,
0,5 šaukštelio druskos.
Pirmam į d a r u i:
50 g maltos virtos jautienos,
pusės svogūno,
10 g sviesto,
druskos,
pipirų pagal skonį,
5 g žalių krapų.
Antram į d a r u i:
50 g maltos virtos vištienos,
pusės svogūno,
10 g sviesto,
druskos,
pipirų pagal skonį,
5 g žalių krapų.
Trečiam į d a r u i:
50 g virtų ryžių,
10 g sviesto,
1 g maltos ciberžolės,
druskos,
pipirų pagal skonį,
5 g žalių krapų.
GAMINIMAS:
Užmaišykite skystą blynų tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus. Iškepkite tris didelius, bet plonus blynelius. Sumaišydami recepte nurodytus produktus, paruoškite trijų rūšių įdarą.
Į kiekvieno blynelio vidurį dėkite skirtingą įdarą, pakelkite blynelio kraštus ir suriškite juos karštame vandenyje nuplikytu svogūno laišku. Blynelius sudėkite į lėkštę, įpilkite pakaitinto sviesto. Patiekite karštus.