2 vištų krūtinėlės (4 gabaliukai),
truputis aliejaus.
M a r i n a t u i:
2 citrinų sultys,
0,5 šaukštelio cukraus,
0,5 šaukštelio druskos,
4 šaukštai virinto vandens,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepimui.
GAMINIMAS:
Puodelyje maišykite marinatui skirtus produktus, kol ištirps cukrus ir druska. Į dubenėlį sudėkite vištų krūtinėles ir užpilkite marinatu. Nuolat pavartydami krūtinėles marinuokite apie 30 min. Tuomet nusausinkite ir iškepkite aliejuje.
Keptas krūtinėles supjaustykite ir patiekite lėkštėje ant salotos lapo su paskrudinto batono gabalėliais, kriaušėmis, graikiniais riešutais. Papuoškite citrinos griežinėliu ir paprika.