Citrinų sultyse marinuotos vištų krūtinėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Citrinų sultyse marinuotos vištų krūtinėlės


INGREDIENTAI:

2 vištų krūtinėlės (4 gabaliukai),
truputis aliejaus.

M a r i n a t u i:
2 citrinų sultys,
0,5 šaukštelio cukraus,
0,5 šaukštelio druskos,
4 šaukštai virinto vandens,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Puodelyje maišykite marinatui skirtus produktus, kol ištirps cukrus ir druska. Į dubenėlį sudėkite vištų krūtinėles ir užpilkite marinatu. Nuolat pavartydami krūtinėles marinuokite apie 30 min. Tuomet nusausinkite ir iškepkite aliejuje.

Keptas krūtinėles supjaustykite ir patiekite lėkštėje ant salotos lapo su paskrudinto batono gabalėliais, kriaušėmis, graikiniais riešutais. Papuoškite citrinos griežinėliu ir paprika.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668