400 g kalakuto krūtinėlės,
400 g kiaulienos nugarinės,
2 lauro lapų,
2 svogūnų,
250 ml saldžiarūgščio pomidorų padažo,
200 ml aštraus pomidorų padažo,
900 ml aliejaus (kepti),
pagal skonį pipirų,
maltų garstyčių,
druskos.
GAMINIMAS:
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite plonais žiedais. Nuplaukite kalakuto krūtinėlę ir supjaustykite mažais kubeliais. Pašalinkite riebalus ir sausgysles nuo kiaulienos ir supjaustykite 2 cm dydžio kubeliais. Pipirus pjaustytus svogūnus, lauro lapus ir garstyčių miltelius sumaišykite su 100 ml alyvuogių aliejumi.
Mėsą įtrinkite marinatu ir marinuokite apie 1-2 val. Įkaitinkite aliejų iki-190 laipsnių ir supilkite jį į fondiu puodą. Pasmeikite mėsą fondiu šakute ir pamerkite į karštą aliejų. Virkite pagal skonį iki 30-45 sek. Nuimkite mėsą nuo šakutės ir perdėkite į lėkštutę. Prie mėsos patiekite mėgstamų daržovių. Lengvas gaminimas.