"Auksinė " žuvelė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Auksinė " žuvelė


INGREDIENTAI:

250 g žuvies (kokią mėgstate) filė,
2 bulvės,
svogūnas,
pusė pomidoro,
50 g fermentinio sūrio,
majonezo,
citrinos sulčių,
sojų padažo,
žalumynų,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Užmarinuokite žuvies filė pusvalandžiui: užpilkite sojų padažu ir citrinos sultimis, pabarstykite druska, juodaisiais ir raudonaisiais (aštriais) pipirais, ciberžole ir kokiu nors jūsų mėgstamu prieskonių mišiniu. Paruoškite skardą, kurioje kepsite žuvį. Ant dugno sudėkite plonais griežinėliais supjaustytas bulves.

Ant viršaus išdėliokite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Apibarstykite druska, pipirais, žalumynais ir prieskoniais, tuomet sudėkite žuvį. Ant žuvies dėkite supjaustytą pomidoro puselę bei suberkite supjaustytus svogūnų laiškus. Tuomet ant viršaus vėl dėkite pjaustytas bulvytes ir vėl apibarstykite druska, žalumynais ir prieskoniais, apliekite majonezu.

Užberkite smulkia tarka tarkuotu sūriu. Pašaukite skardą į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug 45 minutes. Praėjus šiam laikui, ištraukite iš orkaitės šį nepaprastai gardų, kvapnų patiekalą ir skanaukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668