0,5 kg vištienos filė,
2 kiaušiniai,
šaukštas krakmolo,
2 šaukštai majonezo,
šaukštas sojų padažo,
200 g fermentinio sūrio,
druskos,
augalinio aliejaus,
pipirų.
GAMINIMAS:
Vištienos filė supjaustykite išilgai, išmuškite, pabarstykite druska, pipirais. Paruoškite plakinį: sumaišykite kiaušinius, majonezą, krakmolą, sojų padažą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį. Vištienos filė pamirkykite plakinyje, po to apvoliokite smulkiai sutarkuotame sūryje, po to-vėl plakinyje ir vėl-sūryje.
Šią procedūrą pakartokite tris kartus. Sudėkite vištieną į keptuvę, ant viršaus dar užpilkite plakinio. Apkepkite iš abiejų pusių, kol įgis gražų auksinį atspalvį. Šis patiekalas paruošiamas lengvai ir greitai.