Vištiena sūrio patale receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena sūrio patale


INGREDIENTAI:

0,5 kg vištienos filė,
2 kiaušiniai,
šaukštas krakmolo,
2 šaukštai majonezo,
šaukštas sojų padažo,
200 g fermentinio sūrio,
druskos,
augalinio aliejaus,
pipirų.


GAMINIMAS:

Vištienos filė supjaustykite išilgai, išmuškite, pabarstykite druska, pipirais. Paruoškite plakinį: sumaišykite kiaušinius, majonezą, krakmolą, sojų padažą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį. Vištienos filė pamirkykite plakinyje, po to apvoliokite smulkiai sutarkuotame sūryje, po to-vėl plakinyje ir vėl-sūryje.

Šią procedūrą pakartokite tris kartus. Sudėkite vištieną į keptuvę, ant viršaus dar užpilkite plakinio. Apkepkite iš abiejų pusių, kol įgis gražų auksinį atspalvį. Šis patiekalas paruošiamas lengvai ir greitai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668