Su alumi ir medumi troškinti kopūstai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su alumi ir medumi troškinti kopūstai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 kg raugintų kopūstų,
0,3 l tamsiojo alaus,
0,2 l obuolių sulčių,
po šaukštą kmynų,
rudojo cukraus ir
medaus,
50 g sviesto,
druskos.

GAMINIMAS:

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite kmynus ir 2-3 min. pakepkite. Tada suverskite kopūstus, įberkite cukraus, įdėkite medaus ir pagardinę druska viską gerai išmaišykite. Supilkite alų ir obuolių sultis, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 1 val. retkarčiais pamaišydami.

Suminkštėję ir gražiai parudavę kopūstai patiekiami su bulvėmis, rūkytomis dešrelėmis ar kitais mėsos patiekalais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668