Nedidelis kopūstas,
0,5 l raugintų kopūstų,
400 g kiaulienos,
0,5 l sūdytų grybų,
0,5 stiklinės aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
laurų lapų,
troškintų kopūstų prieskonių,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pasūdykite ir pakepinkite aliejuje. Mėsą sudėkite į puodą. Kopūstą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su prieskoniais, raugintais kopūstais ir išmirkytais grybais. Taip paruoštus kopūstus sudėkite ant kiaulienos kubelių.
Įpilkite stiklinę vandens, aliejų ir troškinkite uždengę dangčiu, kol suminkštės mėsa ir kopūstai. Baigdami troškinti sudėkite prieskonius. Patiekite su virtomis bulvėmis.