Pupelių kamuoliukai su rieštais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių kamuoliukai su rieštais


INGREDIENTAI:

(10 porcijų)
1 kg šparaginių pupelių (virtų),
1,5 stiklinės graikinių riešutų branduolių,
6 skiltelių česnako,
4 petražolių šaknų,
3 nedidelių svogūnų,
šafrano miltelių,
4 šaukštų sviesto,
po žiupsnelį maltų pipirų (juodųjų arba baltųjų),
druskos,
pluoštelio kalendrų žalumos.


GAMINIMAS:

Pupeles išvirkite vandenyje, nukoškite ir ataušinkite. Jas sumalkite kartu su riešutais, pasmulkintais svogūnais, česnakais, petražolių šaknimis, kalendromis. Įberkite pagal skonį druskos, pipirų, suberkite šafraną ir viską gerai sumaišykite.

Iš gautos masės formuokite kamuoliukus, į kiekvieną šaukšteliu įspauskite šiek tiek minkšto sviesto. Prieš patiekdami papuoškite kalendrų lapeliais ir įsmeikite po smaigelį. Pupelių kamuoliukai labai tinka vegetariškam stalui.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668