Troškinta triušiena su pomidorų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta triušiena su pomidorų padažu


INGREDIENTAI:

1 kg triušienos,
0,5 stiklinės neaštraus pomidorų padažo,
0,5 stiklinės grietinės,
2 džiovinti baravykai,
1 svogūnas,
druskos,
pipirų,
miltų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Triušieną supjaustykite gabalais. Pabarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Pomidorų padažą sumaišykite su grietine, įdėkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir labai smulkiai supjaustytus grybus bei svogūną.

Į troškintuvą sudėkite mėsą, ant jos užpilkite padažą ir troškinkite orkaitėje apie 1,5 val. Patiekite karštą. Papuoškite petražolėmis, citrina, žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668