Keptas triušienos slėgtainis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas triušienos slėgtainis


INGREDIENTAI:

800 g triušienos be kaulų,
400 g kiaulienos,
200 g lazdynų riešutų,
100 ml vyno (portveino),
50 g česnakų,
200 g svogūnų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Triušieną ir kiaulieną sumalkite, sudėkite susmulkintus česnakus bei svogūnus ir dar kartą permalkite. Masę sumaišykite su riešutais, vynu bei prieskoniais ir 12 val. marinuolite.

Tada sudėkite į kepimui skirtą formą, uždenkite ją aliuminio folija ir kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 2 val. Atvėsusį slėgtainį supjaustykite ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668