S a l o t o m s:
1 vištos krūtinėlės, supjaustytos juostelėmis,
salotų lapų,
1 avokado, nulupto ir supjaustyto griežinėliais,
1 mango, nulupto ir supjaustyto griežinėliais,
4 šaukštų romo.
M a r i n a t u i:
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų citrinų sulčių,
2 šaukštų balzaminio acto,
2 česnako išspaustų skiltelių,
1 šaukštelio paprikų miltelių,
1 raudonos aitriosios paprikos (smulkiai sukapotos),
1/2 šaukštelio maltų kuminų (Romos kmynų),
druskos.
GAMINIMAS:
Sumaišykite marinato produktus, užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir uždengtus kelias minutes marinuokite. Salotų lapus išdėliokite lėkštėje, ant viršaus gražiai sudėliokite avokado ir mango griežinėlius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabaliukus kartu su marinatu.
Kepkite ant karštos ugnies nuolat maišydami 5-6 min., kol gražiai iš visų pusių apkeps. Iškepusias vištienos gabaliukus išgriebkite ir išdėliokite ant avokadų ir mango. Keptuvę vėl dėkite ant ugnies ir supilkite romą. Pakaitinkite 1 min. Padažu apšlakstykite salotas.