6 kiaušinių tryniai,
1 stiklinė cukraus,
500 g varškės,
400 g grietinėlės,
2-3 citrinos,
1/2 stiklinės kokosų drožlių,
5-6 šaukštai želatinos.
P a p u o š i m u i:
200 g grietinėlės,
3 šaukštai cukraus,
1/2 citrinos.
GAMINIMAS:
Kiaušinių trynius išplakite su 1/2 stiklinės cukraus iki purumo. Varškę pertrinkite ir sudėkite į trynių masę. Grietinėlę išplakite su likusiu cukrumi iki standžių putų ir sudėkite į varškę. Nutarkuokite citrinų žieveles, o sultis išspauskite.
Sudėkite į varškės masę. Gerai išmaišykite. Nuolat maišant supilkite ištirpintą želatiną. Masę sudėkite į aliejumi pateptą formą ir pastatykite šaltai. Sustingusį "tortą" papuoškite plaktos grietinėlės bokšteliais ir citrinos griežinėlių puselėmis.