(4 porcijos)
700 g vištienos krūtinėlių,
80 g sviesto,
druskos,
pipirų,
prieskoninių žalumynų,
200 g marinuotų daržovių (agurkų, pomidorų, patisonų, paprikų).
P a d a ž u i:
50 g graikinių riešutų,
1 česnako skiltelės,
prieskoninių žalumynų,
petražolių,
krapų,
baziliko,
1 stiklinės pomidorų padažo.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite, pabarstykite prieskoniais ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Tada keptuvėje įkaitinkite sviestą, uždėkite vištieną ir ant lengvos ugnies kepkite, kol gražiai apskrus, pabaigoje apibarstykite smulkintais žalumynais.
Padažui skirtus riešutus gerai sutrinkite su žalumynais, česnaku, sudėkite pomidorų padažą, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais. Vištieną patiekite su marinuotomis daržovėmis ir padažu.