1 kg faršo,
cukinijų,
svogūno,
pomidorų,
smulkintų petražolių,
sūrio.
C u k i n i j o m s marinuoti:
daug smulkintų petražolių,
1 česnako galvutės,
pagal skonį druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Cukinijas perpjaukite pusiau, išskobkite vidų ir įtrinkite paruoštu marinatu. Cukinijas geriausia pasiruošti iš vakaro, mažiausiai 2 val. marinuokite, bet kuo ilgiau, tuo bus skaniau. Įdaras: pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, sudėkite faršą ir viską kepkite, kol mėsa iškeps.
Pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Kai atvės įdaras, berkite smulkintą sūrį, viską gerai Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros, folija išklokite kepimo indą, sudėkite cikinijų su faršu laivelius, viršų taip pat uždenkite folija. Kepkite viską apie 30 minučių.