Lazanija receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lazanija


INGREDIENTAI:

0,5 kg faršo,
1 pakelio lakštinių makaronų,
1 svogūno,
1 paprikos,
1-2 pomidorų,
1 nedidelio baklažano,
50 g sviesto,
0,5 l pieno,
mėgstamo fermentinio sūrio,
1 šaukšto miltų,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite faršą; susmulkinkite papriką ir pomidorus. Kai faršas baigs kepti, dėkite susmulkintą svogūną ir baklažaną. Kol keps faršas, pataisykite padažą: nedideliame dubenėlyje išlydykite sviestą.

Supilkite pieną ir po truputį maišant berkite miltus. Į kepimo indą dėkite makaronų lakštus ir sluoksniuokite su faršo padažo mišiniu. Kepimo indą dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30-45 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668