Jautienos troškinys su paprikomis ir ananasais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos troškinys su paprikomis ir ananasais


INGREDIENTAI:

2 paprikų,
1 indelio konservuotų ananasų (250 g),
1 svogūno,
1/2 ryšelio svogūnų laiškų,
1 aitriosios paprikos,
2 šaukštų aliejaus,
250 g maltos jautienos,
125 ml daržovių sultinio,
6 šaukštų pomidorų padažo,
200 g ryžių,
druskos,
pipirų,
cukraus.


GAMINIMAS:

Nuplaukite paprikas, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite juostelėmis. Ananaso žiedus supjaustykite nedideliais gabaliukais, svogūną ir aitriąją papriką-žiedeliais, o svogūnų laiškus susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite maltą jautieną ir kepkite maišydami keletą minučių.

Tada dėkite papriką, ananasą, aitriąją papriką ir troškinkite 3 min. Pomidorų padažą sumaišykite su sultiniu ir supilkite į keptuvę su mėsa, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite dar 15 min. Prieš baigdami troškinti įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, cukraus. Troškinį patiekite su virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668