Pievagrybiais įdarytos cukinijos (ypač nekaloringa) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybiais įdarytos cukinijos (ypač nekaloringa)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2 žaliųjų cukinijų,
druskos,
pipirų,
svogūno,
šaukšto sviesto arba aliejaus,
apie 100 g pievagrybių,
1-2 šaukštų citrinos sulčių,
mėgstamų daržovių arba pievagrybių prieskonių,
šaukšto pomidorų padažo,
150 g mocarelos,
petražolių.

GAMINIMAS:

Cukinijas nuplaukite, perpjaukite išilgai pusiau ir išskobkite, pabarstykite druska bei pipirais. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite riebalus, sudėkite svogūną ir kepinkite, kol apskrus. Sudėkite cukinijų minkštimą, riekelėmis pjaustytus pievagrybius, įberkite prieskonių, pašlakstykite citrinos sultimis ir kepinkite nuolat maišant, kol iš pievagrybių išsiskirs sultys ir jos šiek tiek nugaruos.

Įdėkite pomidorų padažo, pabarstykite pipirais, išmaišykite ir dar šiek tiek pakepinkite. Į cukinijų puseles pridėkite pievagrybių įdaro, ant viršaus paskirstykite gabaliukais pjaustytą mocarelą, pabarstykite kapotomis petražolėmis ir sudėkite į kepimo indą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys, o cukinijos suminkštės (10-15 min.).

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668