Itališkas tiramisu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas tiramisu


INGREDIENTAI:

50 ml ekspresso kavos su cukrumi,
2 kiaušinių trynių,
50 g cukraus,
250 g maskarponės sūrio,
20 vnt biskvitinių sausainių "damų piršteliai",
50 g kavos arba migdolų likerio (amareto),
100 ml riebios grietinėlės (35 proc.),
1 šaukšto kakavos miltelių.


GAMINIMAS:

Pusę biskvitinių sausainių išdėliokite vieną šalia kito į stačiakampį indą plokščiu dugnu. Grietinėlę išplakite iki standumo. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki purumo. Juos ir plaktą grietinėlę pamažu sumaišykite su maskarponės sūriu ir likeriu.

Sausainius kepimo formoje apšlakstykite kava ir uždėkite pusę maskarponės masės. Išdėliokite likusius sausainius, o ant jų vėl užtepkite likusią sūrio dalį. Apibarstykite kakavos milteliais ir palaikykite ne mažiau kaip tris valandas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668