50 ml ekspresso kavos su cukrumi,
2 kiaušinių trynių,
50 g cukraus,
250 g maskarponės sūrio,
20 vnt biskvitinių sausainių "damų piršteliai",
50 g kavos arba migdolų likerio (amareto),
100 ml riebios grietinėlės (35 proc.),
1 šaukšto kakavos miltelių.
GAMINIMAS:
Pusę biskvitinių sausainių išdėliokite vieną šalia kito į stačiakampį indą plokščiu dugnu. Grietinėlę išplakite iki standumo. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki purumo. Juos ir plaktą grietinėlę pamažu sumaišykite su maskarponės sūriu ir likeriu.
Sausainius kepimo formoje apšlakstykite kava ir uždėkite pusę maskarponės masės. Išdėliokite likusius sausainius, o ant jų vėl užtepkite likusią sūrio dalį. Apibarstykite kakavos milteliais ir palaikykite ne mažiau kaip tris valandas.