Suktinukai su lašiša receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Suktinukai su lašiša


INGREDIENTAI:

3 kiaušinių,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
7 šaukštų miltų,
1 šaukštelių kepimo miltelių,
160 ml pieno,
300 g varškės sūrio,
1 skiltelės česnako,
pluoštelio petražolių,
5 šaukštų mineralinio vandens,
2 šaukštų sviesto,
8 griežinių lašišos.


GAMINIMAS:

Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos ir sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais. Įmaišykite 150 ml pieno, po 20 min. supilkite mineralinį vandenį. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir iš paruoštos tešlos iškepkite 8 lietinius.

Sūrį sutrinkite su likusiu pienu, suberkite sukapotus česnakus ir petražoles, paskaninkite druska, pipirais. Gautuoju kremu aptepkite lietinius, viršuje padėkite po lašišos griežinį. Suvyniokite 8 volelius ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Kai atšals, suraikykite griežinėliais ir patiekite ant salotų lapų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668