300 g rūkytos vištienos filė,
200 g makaronų,
150 g mažų pievagrybių,
180 g svogūnų,
150 g vynuoginių pomidorų,
120 g rūkalos salotų,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
3 šaukštų baltojo balzaminio acto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Pievagrybius ir svogūnus nuvalykite ir apkepkite aliejuje. Pasūdytame vandnyje išvirkite makaronus, perliekite šaltu vandeniu ir šiek tiek ataušinkite. Mėsą supjaustykite kubeliais. Vynuoginius pomidorus nuplaukite ir apkepkite aliejuje.
Salotos lapus suplėšykite. Sumaišykite mėsą, daržoves, salotos lapus ir virtus makaronus. Užpilkite balzaminiu actu, aliejumi, pabarstykite žalumynais, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Pateikite salotas šiltas.