4 kiau6ini7,
400 g vi6t7 kr8tin4li7,
30 g imbiero gumbo,
2 6auk6t7 =aliosios citrinos sul2i7,
200 g vynuoginių pomidorų,
150 g gražgarsčių salotų,
100 g mirkytų graikinių riešutų,
4 6aukštų vyno acto,
5-6 šaukštų aliejaus,
2-3 šaukštų apelsinų sulčių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
cukraus.
GAMINIMAS:
Luk6tentus graikinius riešutus užplikykite verdančiu vandeniu palikite 10-15 min. Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais, apibarstykite pipirais, druska, įlašinkite citrinos sulčių, suberkite tarkuotą imbierą ir viską sumaišykite. Taip marinuokite 30 min. Įkaitintoje keptuvėje maišant apkepkite vištienos krūtinėlę. Kiaušinius nuplaukite, išvirkite kietai, šiltus nulupkite.
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite per pusę. Salotų lapus suplėšykite. Likusį aliejų sumaišykite su apelsinų ir citrinų sultimis, cukrumi, actu, pipirais-pasūdykite. Šiltą vištieną sumaišykite su šiltais pjaustytais kiaušiniais, mirkytais graikiniais riešutais (keletą pasilikite papuošimui), su salotomis ir padažu. Sudėkite į salotines, apibarstykite graikiniais riešutais.