Aliejumi pagerinti mieliniai kūčiukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aliejumi pagerinti mieliniai kūčiukai


INGREDIENTAI:

0,5 kg miltų,
260 ml vandens,
20 g mielių,
3-4 šaukštai cukraus,
1/2 šaukštelio druskos,
2 šaukštai aliejaus,
50 g aguonų.


GAMINIMAS:

Mieles ištrinkite su cukrumi. Supilkite šiltą vandenį ir viską išmaišykite. Miltus persijokite ir suberkite į skystą vandens, cukraus ir mielių mišinį. Suberkite druską ir apie 10 min. minkykite tešlą. Tuomet supilkite aliejų, suberkite aguonas ir dar kartą paminkykite. Tešlą uždenkite ir pastatykite šiltai.

Kildinkite, kol tešlos tūris padidės dvigubai. Iš pakilusios tešlos formuokite plonus volelius ir supjaustykite juos 1 cm gabalėliais. Skardas išklokite sviestiniu popieriumi, pabarstykite miltais ir sudėkite kūčiukus. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668